Komisk show för event!

Med Thorsten på scen blir det snabbt hög stämning och mycket skratt

Thorsten Andreassen är en mångsidig och välrenommerad artist. Hans show kan anpassas både för event och publika arrangemang. Showen är en mix mellan trolleri, komisk jonglering och stand-up. Han har under 30 år roat och underhållit publik i hela världen. Med en intensiv scennärvaro fångar Thorsten omedelbart publikens intresse. Tack vare sin erfarenhet på den internationella marknaden gör Thorsten lika gärna sin akt på engelska som på svenska. Thorstens speciella förmåga att skapa kontakt med publiken gör att han passar lika bra för mindre middagssällskap som för ett fullsatt Cirkus på Djurgården. En unik komiker med en säregen stil blandar Thorsten trolleri, komisk jonglering och stand-up. Han får alla i publiken att skratta. Thorsten underhåller på högsta nivå och hans förmåga att nå ut i salongerna gör att han fulländar varje arrangemang.

Recensioner:

i24.se (24 augusti 2014)
Den som lockar till flest skratt är den rutinerade gästen Thorsten Andreassen. Även om man gästat Stadra Sommarscen tidigare och känner igen Thorstens akter så är det lika roligt varje gång. Ett yvigt kroppsspråk och oemotståndlig mimik gör att Thorsten påminner om en modern Papphammar.

Ystads Allehanda (29 juli 2015)
Också konferenciern Magic Thor (med namnet Thorsten Andreassen i passet) skämtade, trollade och skapade så stor publikkontakt att han självklart måste räknas in bland artisterna. 
Pingpongtricket, där Magic Thor både trollade och jonglerade med pingpongbollar, var genialt. Vet inte om följande beskrivning blir begriplig men han trollade den ena pingpongbollen efter den andra ur handen och sen kom de istället fram en efter en ur hans mun. Inte nog med det: sen jonglerade han med bollarna – fast inte med händerna utan med munnen!

En träffsäker konferencier

Ni kan med fördel boka Thorsten både som konferencier och artist till er konferens eller ert middagsarrangemang. Med sin erfarenhet och alltid ett ess i rockärmen är Thorsten med sin personliga utstrålning ett säkert kort som konferencier. Thorsten har jobbat som konferencier med nöjda uppdragsgivare som bland andra Amnesty International, Stockholm Stad, Post Nord och Telia och många fler...

THORSTEN (MAGIC THOR) GÄSTAR DAVID HASSELHOFF TV-SHOW

 

Mer om Thorsten Andreassen

Thorsten har blivit tilldelad flera prestigefyllda utmärkelser genom åren. Bland andra DN på stan – Kasperpriset och Svenska Dagbladets Poppepris tillsammans med Gycklargruppen. Vinnare av Gycklar-SM. Årets Komiker – Ystads Allehanda. Thorsten blev 2009 vald till ordförande i Manegen – branschorganisationen för cirkus, varieté och gatuperformance.